Finalistki konkursu Jacobs miały okazję gotować, parzyć, mieszać, stylizować i fotografować pod czujnym okiem Ani Starmach, która nadawała niezwykle pozytywny ton całemu spotkaniu.
Dwa dni spędzone w Cook Up zaowocują nowymi pomysłami i częstszym zastosowaniem kawy w kuchni.
Już niebawem na blogu wołowina w sosie kawowym, inspirowana podróżą do Gwatemali i warsztatami Jacobs (bądźcie czujni ;) ).
Cook Up, Warszawa
"Cała w migdałach" by SzczyptaSmaQ
wg. przepisu Ani Starmach
"Zimowa kawa" by SzczyptaSmaQ, przepis własny
Serdecznie pozdrawiam wszystkie przesympatyczne dziewczyny... i Lubomira również :)
Bardzo się cieszę, że miałam okazję tam być. Miło było Cię poznać! :)
OdpowiedzUsuńAnetko mi rownież jest bardzo miło :). Serdecznie pozdrawiam
Usuń