Wiosna to wyjątkowy czas, przyroda budzi się do życia i wszystko dookoła się zmienia. Znużeni zimą chętnie witamy pierwsze promienie słońca i szukamy inspiracji do bardziej kolorowych i apetycznych potraw.
Pokaż nam, jaki jest twój sprawdzony przepis na apetyczną wiosnę na stole. Może jest to soczysta zieleń w świeżej sałatce, czerwień owoców w deserach, a może żółte tulipany w wazonie?
Razem z Mira design zapraszam do udziału w wiosennym konkursie. Mamy dla Was piękne designerskie upominki skandynawskich marek Kardelen i Hardanger Bestikk.
Sponsorzy nagród:
Zasady konkursu:
2. Swoje zgłoszenia możesz też przesłać na mój e-mail: szczyptasmaq@gmail.com.
3. Miło nam będzie, jeśli polubisz strony organizatorów konkursu na facebooku: SzczyptaSmaQ (klik) i Mira design(klik),
4. Kierując się subiektywną oceną wybierzemy 5 najciekawszych zgłoszeń i nagrodzimy pięknymi skandynawskimi upominkami od Kardelen i Hardanger Bestikk.
5. Konkurs trwa pięć tygodni, a w każdym tygodniu zaprezentuję jedną nagrodę.
6. Zgłoszenia przyjmujemy od 22 kwietnia do 22 maja 2015r. Wyniki ogłosimy na blogu i fanpagu SzczyptaSmaQ w ciągu 7 dni po zakończeniu konkursu.
7. W konkursie mogą wziąć udział osoby pełnoletnie i mieszkające na terenie Rzeczypospolitej.
8. Zwycięzcy zostaną poproszeni o przesłania oświadczenia potwierdzającego prawa autorskie do zgłoszonej pracy oraz dane do wysłania upominków.
9. Jedna osoba może otrzymać jeden upominek, niezależnie od ilości zgłoszeń.
N A G R O D Y
1. Pierwsza nagroda - gratka dla miłośników pięknych rzeczy - zestaw deserowy sztućców norweskiej marki Hardanger Bestikk z kolekcji TUVA - łopatka i 6 widelczyków.
Najwyższa jakość stali nierdzewnej 8/18, smukłe kształty, norweskie wzornictwo ściśle związane z naturą oraz wyjątkowa funkcjonalność.
Hardanger Bestikk od 1958 roku tworzy kolekcje sztućców i dodatków stołowych. Piękne przedmioty, które powstają w norweskiej fabryce były wielokrotnie nagradzane za design, od kilkudziesięciu lat zdobywają miłośników na całym świecie, niezmiennie budząc zachwyt i uznanie.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz