tag:blogger.com,1999:blog-4187606114426480401.post8796240230225368593..comments2024-03-26T08:37:19.072+01:00Comments on Szczypta SmaQ: Bezglutenowa tarta z pieczonego jogurtu na spodzie z batatówSzczyptaSmaQhttp://www.blogger.com/profile/00419463335549181584noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-4187606114426480401.post-54825618977500418942020-11-28T01:27:45.531+01:002020-11-28T01:27:45.531+01:00Jeśli tarta smakuje tak jak wygląda, to musi być p...Jeśli tarta smakuje tak jak wygląda, to musi być przepyszna. Bynajmniej wygląda bardzo apetycznie. Super, że na tego typu blogach można znaleźć wiele przepisów, które warto wypróbować.dietlyhttps://dietly.pl//blog/zielone-koktajle-200-kcal-przepisynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4187606114426480401.post-20265072920647485692020-11-27T11:58:48.721+01:002020-11-27T11:58:48.721+01:00:):)Wikihttps://www.blogger.com/profile/05767213588984225241noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4187606114426480401.post-29044366033821740222017-06-05T08:38:28.754+02:002017-06-05T08:38:28.754+02:00Tak :) jogurt do jajek 👍Tak :) jogurt do jajek 👍SzczyptaSmaQhttps://www.blogger.com/profile/00419463335549181584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4187606114426480401.post-19007212999615201532017-06-04T20:34:50.694+02:002017-06-04T20:34:50.694+02:00a jogurt? do masy jajecznej?
wygląda smakowicie :)...a jogurt? do masy jajecznej?<br />wygląda smakowicie :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4187606114426480401.post-42422718405761700442017-06-02T16:36:12.902+02:002017-06-02T16:36:12.902+02:00Dziękujemy za miłe słowa 🙂Dziękujemy za miłe słowa 🙂SzczyptaSmaQhttps://www.blogger.com/profile/00419463335549181584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4187606114426480401.post-24092561833430425152017-06-02T16:27:59.446+02:002017-06-02T16:27:59.446+02:00Smacznie :)Smacznie :)Kinga https://www.blogger.com/profile/16559861728089478274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4187606114426480401.post-73226931288945576942017-06-02T15:36:18.178+02:002017-06-02T15:36:18.178+02:00Nie trzeba trzeć, trochę szybciej i taka bardziej ...Nie trzeba trzeć, trochę szybciej i taka bardziej rustykalna 😉SzczyptaSmaQhttps://www.blogger.com/profile/00419463335549181584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4187606114426480401.post-57210072369121408062017-06-02T15:33:40.496+02:002017-06-02T15:33:40.496+02:00Ten komentarz został usunięty przez autora.SzczyptaSmaQhttps://www.blogger.com/profile/00419463335549181584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4187606114426480401.post-58010099671214686182017-06-02T14:08:15.314+02:002017-06-02T14:08:15.314+02:00super tarta <3 kiedyś robiłam na spodzie z tart...super tarta <3 kiedyś robiłam na spodzie z tartych batatów, ale takie całe chyba wyglądają lepiej! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05259832382111860440noreply@blogger.com