tag:blogger.com,1999:blog-4187606114426480401.post1581374973785335451..comments2024-03-26T08:37:19.072+01:00Comments on Szczypta SmaQ: Jabłka karmelizowane na zimęSzczyptaSmaQhttp://www.blogger.com/profile/00419463335549181584noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4187606114426480401.post-63038931747944279262015-09-04T09:58:46.124+02:002015-09-04T09:58:46.124+02:00Wybieramy odmiany jabłek, które się nie rozpadają ...Wybieramy odmiany jabłek, które się nie rozpadają w trakcie smażenia, są kwaśne i twarde. Smażymy na bardzo dużym ogniu, w szerokim rondlu z grubym dnem, żeby jak najszybciej odparować płyn i nie przypalić jabłek. Rewelacyjnie sprawdzi się patelnia :)SzczyptaSmaQhttps://www.blogger.com/profile/00419463335549181584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4187606114426480401.post-32385222230308307432015-09-04T09:52:51.227+02:002015-09-04T09:52:51.227+02:00Kochani co zrobić, żeby jabłka się nierozpadły pod...Kochani co zrobić, żeby jabłka się nierozpadły podczas smażenia, jakoś nie mogę tego ogarnąć :DEvanoreply@blogger.com