Pracujemy nad prostymi daniami, które można podać na co dzień i od święta. Znakomita jagnięcina w chrupiącej ziołowej panierce to nasz faworyt. Można ją podać bezpośrednio z piekarnika z dodatkiem pieczonych ziemniaków, warzyw lub ryżu a pozostałą cześć serwować po przestudzeniu w formie zimnych przystawek lub pajdy chleba wiejskiego z plastrem pieczystego.
Do posypki dodaliśmy orzeźwiającą skórkę otartą z pigwy, dobra będzie też skórka cytryny. Kropką nad "i" będzie przepyszny sos śliwkowy na czerwonym winie.
Wszystkie potrzebne produkty kupiliśmy nie wychodząc z domu w sklepie internetowym Frisco.pl, wygodna alternatywa nie tylko dla weekendowego i przedświątecznego stania w kolejkach :)
Do posypki dodaliśmy orzeźwiającą skórkę otartą z pigwy, dobra będzie też skórka cytryny. Kropką nad "i" będzie przepyszny sos śliwkowy na czerwonym winie.
Wszystkie potrzebne produkty kupiliśmy nie wychodząc z domu w sklepie internetowym Frisco.pl, wygodna alternatywa nie tylko dla weekendowego i przedświątecznego stania w kolejkach :)